martes, septiembre 18, 2007

BARCELONA: IPF: Evolución de la Familia en Europa (26-09-2007)

 
      


Tenemos el honor de remitirle invitación para el  acto que el próximo día 26 de septiembre, y organizado por la universidad Abad Oliva CEU, se efectuará con motivo de la presentación del Informe "Evolución de la Familia en Europa" elaborado por el Instituto de Política Familiar.

Presentará el acto Dña.MªDolores Velarde, presidenta de la Red Europea del IPF, y participarán el Hble.Sr.Josep Miró i Ardévol Director del CIDE-INCAS de la Universidad Abat Oliba CEU y D. Liberto Senderos Presidente del IPF en Cataluña.

Atentamente,

Lourdes Pérez
Secretaria del IPF en Catalunya


Tenim l'honor de remetre-li invitació per l'acte que el pròxim dia 26 de setembre, i organitzat per la universitat Abad Oliva CEU, s'efectuarà amb motiu de la presentació de l'Informe "Evolució de la Família a Europa" elaborat per l'Institut de Política Familiar.

Presentarà l'acte Dña.MªDolores Velarde, presidenta de la Xarxa Europea del IPF, i participaran el Hble.Sr.Josep Miró i Ardévol Director del CIDE-INCAS de la Universitat Abat Oliba CEU i D. Liberto Senderos President del IPF a Catalunya.

Cordialment,

Lourdes Pérez
Secretària del IPF a Catalunya

No hay comentarios: